На Вашето внимание


Описание на имота

Продава се работещ семеен хотел в отлично състояние, намиращ се в село на 15 км от Видин. Регионът е известен с благоприятните си климатични условия, екологично чистата селскостопанска продукция и лозаро-винарството. В него могат да се наблюдават и много природни феномени, както и културно-исторически паметници и забележителности.
Още едно голямо предимство на областта е, че в нея ще бъде реализиран един от най-големите европейски инфраструктурни проекти на стойност 238000000 € - вторият мост над р.Дунав, между двете най-нови страни-членки на ЕС- България и Румъния.
Сградата е двуетажна с РЗП 200 кв.м. На първия етаж се намират коридор, санитарен възел, кухня, трапезария/конферентна зала и 1 спалня. На втория се помещават 1 стая с 2 легла, 2 стаи с по 3 легла, санитарен възел и просторна тераса.
Дворът е с площ 800 кв.м и в него е разположен летен бар. Градината е много красива и добре поддържана и е чудесно място за почивка.
В имота има ток, течаща вода в сградата, външен водоизточник, 4 септични ями, паркинг с капацитет 5 автомобила, локално парно отопление, кабелна телевизия и др.
Достъпът до имота е добър през всички сезони- асфалтов път. На по-малко от километър се намира езеро и има условия за риболов и туризъм.
Тази оферта е много атрактивна, защото е перфектна възможност за инвестиция в точното време и на точното място и развиване на бизнес в рамките на ЕС.

Детайли
Код на обявата35
Тип обявапродава
МестоположениеВидин област, с.Синаговци
Тип имотхотел
Тип строителствотухла
Цена75000 BGN
Площ200 м2

 23.02.2021

  • 200 м2
  • хотел
  • Видин област
75000 BGN