На Вашето внимание


Описание на имота

Селото е голямо, добре снабдено с няколко хранителни магазина, кафене, здравна служба, пощенски клон, училище и др. Редовен автобусен транспорт до гр. Видин и околните села. Селото се намира на брега на р. Дунав и районът предлага идеални условия за почивка, риболов и водни спортове. Продава се Двуетажна къща построена 1963 г,находяща се на брега на р.Дунав.
Предлаганият имот е на два етажа и с площ по 120м2 на етаж. Първият етаж е с 3 стаи(една от стаите има мивка), хол, коридор, голяма остъклена тераса гледаща към входа на имота.
Вътрешно стълбище води към вторият етаж,на който са разположени 3 стаи, хол, коридор, две неостъклени тераси, едната гледаща към р. Дунав, а другата към входа на имота.
Стените на къщата са изградени от камък, желязобетон и тухла. Желязобетонна циментова плоча между първият и втория етаж. Дървена дограма. Дъсчен под изцяло на втория етаж и в трите стаи на първия етаж. Хола и коридора на първия етаж са с мозайка.
Лятна кухня залепена към къщата - 42 кв. м.Състои се от кухня, баня с тоалетна, помещение/склад място и мазе под лятната кухня.Пода е дъсчен, има дървена дограма.
Две стопански сгради с кубатура 750 куб. м. и 200 куб. м.
Голямата сграда е на два етажа и мазе – конструкцията е изработена от плетарка, греди, камък, цимент и др. Дървена дограма.
Мазето е направено за съхранение на вино.
Първи етаж има 4 стаи (по-голямата е приспособена за гледане на животни), кош помещемие за съхранение на селскостопанска продукция, гараж с достатъчно място за три коли или др. техника.
Втория етаж е приспособен за селскостопанска продукция.
Малката сграда е приспособена за гледане на животни – конструкцията е изработена от плетарка, греди, камък, цимент, тухли и др.
Двора е присособен за зеленчукова градина, плодни дръвчета ( кайсия, ябълка, слива, синя слива, смокиня, вишня, дюля, праскова, круша), лози.
Кладенец/набита помпа електрическа и ръчна за вода.
Имота е обграден с телена мрежа и предна част циментови блокчета и метална декоративна ограда.
Около сградите има тротоарни плочки и цимент.
Къщата е обзаведена и има всякакви удобства, може да се живее в нея. Целия имот е електрифициран с 220 и 380 волта, и водоснабден. Пред имота има работещо улично осветление. Имота се охранява от СОТ. Намира в непосредствена близост до пристанището и централния плаж.Прилежащо дворно място 860 кв.м.Цената подлежи на коментар.

Детайли
Код на обявата8529
Тип обявапродава
МестоположениеВидин област, с.Ново Село
Тип имоткъща
Тип строителствогредоред
Цена55000 BGN
Площ120 м2

 21.07.2021

  • 120 м2
  • къща
  • Видин област
55000 BGN