На Вашето внимание


Описание на имота

Предлага се за продажба многостаен тухлен апартамент с площ от 130кв.м на 5-ти жилищен етаж. Жилището се намира на оживено място в близост до детска градина, училище, Общинският пазар на града. В сграда ново строителство 2000 год. с акт 16 без асансьор. Добре поддържани общи части и вход с ограничен достъп. Просторен и топъл апартаментът има следното разпределение:
* дълъг и широк голям коридор - пода е теракот, стените са с тапети
* дневен възел, който включва кухня - пода е таркот, стените шпакловани и боядисани с латекс, трапезария и хол - пода е ламинат, стените са шпакловани и боядисани слатекс,тапети и декоративни тухли
* спалня - пода е естествен дървен изциклен паркет, стените са шпакловани и боядисани с латекс
* две детски стаи - пода е естествен дървен изциклен паркет, стените са шпакловани и боядисани с латекс и тапети
* баня и тоалетна ведно - фаянс и теракот, окачен таван
* втора тоалетна - фаянс и теракот
.PVC дограма на целият апартамент, вътрешните врати са от масивно дърво.Три тераси: едната с излаз от трапезарията и кухнята, другата на спалнята ,третата на двете детски стаи. Подът на терасите е теракот и декоративна мазилка. Апартаментът е вътрешно саниран. Външна изолация и външни ролетни щори. Отоплението е посредством пелетна камина с алуминиеви радиатори във всички стаи. За охлаждане има инверторен климатик в хола. Два бойлера, които са свързани с парното. Към имота са включени мазе с площ от 11кв.м и гараж с площ от 20кв.м (пода е на теракот стените латекс,баня и тоалетна-фаянс и теракот). Продава се напълно обзаведен.

Детайли
Код на обявата6795
Тип обявапродава
МестоположениеВидин, Център
Тип имотМногостаен
Тип строителствотухла
Цена250000 BGN
Площ130 м2
Етажност5/5

 11.03.2024

  • 130 м2
  • Многостаен
  • Видин
250000 BGN